sâmbătă, 5 decembrie 2015

Dragă Moșule,
                 Tinde, se pare, să devina o tradiție:  trebuie să îți scriu în fiecare an. Cum s-a apropiat vremea ta, dragă moș Nicolae, cum sunt năpădita de scrisori/dorinte de la copii, care îți solicită fel de fel de lucruri, și în aceste condiții nu am de ce să îi refuz. Mă simt obligata așadar să transmit mai departe gîndurile și dorințele lor.
               Nu știu dacă îți mai aduci aminte, dar  acum un an iti scriam o scrisoare-multumire, ca semn de recunoștință că ai adus copiilor exact ce își doreau.
              Acum, te rog din suflet, draga mosule, sa le aduci elevilor mei din clasa pregatitoare - clasa albinutelor harnice si "nelinistite" tot ceea ce ei isi doresc cu ardoare (fetitelor papusele fel si fel, baieteilor masinute de toate tipurile... si multe multe dulciuri), pentru ca sunt harnici, inteligenti, frumosi si "disciplinati"...intelegi ce vreau sa spun, mosule...luni vreau sa-i vad radiind de fericire când imi vor spune ce le-ai adus.
                Draga mosule, te-as mai ruga sa nu-i uiti nici pe parinti...sa le aduci multa sanatate, bucurii, fericire, spor in toate si indeplineste-le si lor toate dorintele...cu toate ca sunt oameni mari in suflete raman tot copii...si fa in asa fel incat sa aiba intotdeauna inima deschisa spre bunatate si iubire!
               Pentu doamna invatatoare, cea care iti scrie, te-as ruga sa ii pui in ghete sanatate si un calm care sa nu oboseasca niciodata...
                                                            Te iubim MOSULE si te asteptam cu drag, ca in fiecare an!
prof. inv. primar, Ion Maria Gabriela





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu